Понеділок, Липень 14

Представник Уповноваженого з прав людини у Верховній Раді України у Житомирській області Юрій Погодицький проігнорував запит «Житомир Щодня» щодо того, хто і скільки коштів витратив на презентацію звіту його керівника Дмитра Лубінця. Другий рік поспіль на Житомирщині її проводять із пафосом у ресторанах у передмісті Житомира та обласного центру.

У 2024 році презентація звіту відбувалася у ресторані «Чудодієво». На неї бодай запросили журналістів. А ось у поточному році презентація звіту Омбудсмена пройшла взагалі за закритими дверима як тусівка для VIP-персон у ресторані «Бабуїн» у центрі Житомира. Згідно із інформацією сайту закладу, звичайнісінька картопля фрі там коштує 88 гривень за порцію. Ми далекі від думки, що вся ця гламурна тусівка прийшла у ресторан просто поїсти фрі. Тож для того, щоб з’ясувати, хто і в якій сумі оплатив цей «банкет під час чуми» ми 16 червня звернулися з інформаційним запитом на електронну пошту регіонального представника Уповноваженого з прав людини в області Юрія Погодицького. Відповіді так і не отримали.

2 липня редакція «Житомир Щодня» повторно звернулася електронно до Погодицького. Однак станом на 14 липня жодної звістки від представника Омбудсмена ми так і не отримали. Виникає питання: якщо журналісти не можуть «достукатися» до пана Погодицького, то як можуть це зробити «прості смертні»?

Наразі «Житомир Щодня» звернувся із запитом безпосередньо до Дмитра Лубінця. Сподіваємося, що цього разу не безрезультатно…

P. S. Від колективу сайту хочемо запропонувати Юрію Погодицькому, який, сподіваємося, цього разу прочитає написане, цікавий лайфхак.

Наступну презентацію свого шефа Ви могли би запросто провести на відкритому повітрі. Скажімо, у житомирських парку чи гідропарку. Всім гостям можна замовити по шаурмі чи хот-догу з кавою через «Glovo» чи «Bolt».

А заощаджені на ресторанах кошти, ми переконані, буде більш доречно перерахувати на допомогу Збройним силам України. Адже саме завдяки їм ви вже четвертий рік поспіль маєте змогу колективно «милуватися» звітом свого шефа під м’ясо та вино у ресторанах області.

Коментувати
Share.
Leave A Reply

Exit mobile version